BENN Fietsenwinkel Harlingen


Grote Bredeplaats 14 8861 BB Harlingen
06 15082898 Klik om te bellen

Over BENN Fietsenwinkel Harlingen

Waarom is BENN Fietsenwinkel Harlingen de beste keuze voor jou?

In de BENN Fietsenwinkel in Harlingen verkopen wij gebruikte fietsen, nieuwe fietsen, E-Bikes en spotgoedkope fietsonderdelen. Al jaren hebben wij een webshop in fietsonderdelen ( Budgetfietsonderdelenhttps://.nl ) en een eigen fietsenmerk. Nu is hier ook een winkel bij gekomen. Je kunt ook bij ons terecht voor betaalbare fietsreparaties. Op onze website kun je een prijslijst vinden met de meest voorkomende reparaties. Voor ons is service erg belangrijk. Daarnaast zijn we altijd transparant over prijzen. Je komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. Goede service, voor de juiste prijs.

Meer over BENN Fietsenwinkel Harlingen:

Voor ons is het het aller belangrijkste om altijd open en eerlijk te zijn naar de klant toe. Geen verborgen agenda en geen verborgen prijzen of oneerlijke prijsopgaven. In de toekomst hopen wij een serieus percentage van de inwoners van Harlingen te kunnen helpen met goede fietsen en betaalbare fietsreparaties.

Wat kan BENN Fietsenwinkel Harlingen je bieden?

Wat uniek is aan ons bedrijf is dat wij naast een winkel ook een webshop hebben. Dit zorgt er onder andere voor dat wij de goedkoopste fietsonderdelen winkel van Nederland zijn. Deze onderdelen gebruiken wij ook voor het opknappen van fietsen en reparaties voor klanten. Op deze manier word de klant ook beter van onze manier van werken. Daarnaast zitten we op een mooie locatie in het centrum van Harlingen. Omdat we lage overhead kosten hebben kunnen we onze producten ook scherper aanbieden.

Wie gingen je voor?

Op het gebied van onderdelen zijn onze klanten vooral handelaren, fanatieke hobbyisten en fietsenwinkels. Veel van onze klanten kopen groot in en doen dat in verband met de prijzen graag bij ons. Op het gebied van fietsen en fietsreparaties zijn onze klanten mensen die niet te veel willen betalen. Veelal zijn dit mensen die het zich absoluut kunnen veroorloven maar een transparante en eerlijke manier van zaken doen prefereren.

De beste service en altijd een ruim assortiment

BENN Fietsenwinkel Harlingen in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Stadsfietsen
Transportfietsen
Vouwfietsen

Merken

Altec
Avalon
Cortina
Pointer
Roetz
Victoria

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

BENN Fietsenwinkel Harlingen


Grote Bredeplaats 14 8861 BB Harlingen
06 15082898 Klik om te bellen