BENN Fietsenwinkel Leeuwarden


Franklinstraat 3 8921 ES Leeuwarden
06 15082898 Klik om te bellen

Over BENN Fietsenwinkel Leeuwarden

Waarom is BENN Fietsenwinkel Leeuwarden de beste keuze voor jou?

In de BENN Fietsenwinkel in Leeuwarden verkopen wij gebruikte fietsen, nieuwe fietsen, E-Bikes en spotgoedkope fietsonderdelen. Al jaren hebben wij een webshop in fietsonderdelen ( Budgetfietsonderdelen.nl ) en een eigen fietsenmerk. Nu is hier ook een winkel bij gekomen. Je kunt ook bij ons terecht voor betaalbare fietsreparaties. Op onze website kun je een prijslijst vinden met de meest voorkomende reparaties. Voor ons is service erg belangrijk. Daarnaast zijn we altijd transparant over prijzen. Je komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. Goede service, voor de juiste prijs.

Meer over BENN Fietsenwinkel Leeuwarden:

Voor ons is het het aller belangrijkste om altijd open en eerlijk te zijn naar de klant toe. Geen verborgen agenda en geen verborgen prijzen of oneerlijke prijsopgaven. In de toekomst hopen wij een serieus percentage van de inwoners van Leeuwarden te kunnen helpen met goede fietsen en betaalbare fietsreparaties.

Wat kan BENN Fietsenwinkel Leeuwarden je bieden?

Wat uniek is aan ons bedrijf is dat wij naast een winkel ook een webshop hebben. Dit zorgt er onder andere voor dat wij de goedkoopste fietsonderdelen winkel van Nederland zijn. Deze onderdelen gebruiken wij ook voor het opknappen van fietsen en reparaties voor klanten. Op deze manier word de klant ook beter van onze manier van werken. Daarnaast zitten we op een betaalbare locatie op het Hemrik industrieterrein in Leeuwarden. Omdat we lage overhead kosten hebben kunnen we onze producten ook scherper aanbieden.

Wie gingen je voor?

Op het gebied van onderdelen zijn onze klanten vooral handelaren, fanatieke hobbyisten en fietsenwinkels. Veel van onze klanten kopen groot in en doen dat in verband met de prijzen graag bij ons. Op het gebied van fietsen en fietsreparaties zijn onze klanten mensen die niet te veel willen betalen. Veelal zijn dit mensen die het zich absoluut kunnen veroorloven maar een transparante en eerlijke manier van zaken doen prefereren.

Ruim assortiment uit voorraad leverbaar en de beste service

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Soorten fietsen

Elektrische fietsen
Stadsfietsen

Extra diensten

Bezorgen op locatie
Onderhoud
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden


Franklinstraat 3 8921 ES Leeuwarden
06 15082898 Klik om te bellen