Bike Action


Korte Vondelstraat 8 1811 AE Alkmaar
072 515 2684 Klik om te bellen

Over Bike Action

De fietsenwinkel in Alkmaar voor de chte fietser
Bike Action is de fietsenwinkel in Alkmaar voor de chte fietser. Sinds november 2008 staat de tweewielerspecialist in de huidige vorm op de kaart. De winkel, gevestigd aan de Korte Vondelstraat 8, is het adres voor de verkoop en reparatie van alle fietsen. Bike Action Alkmaar is officieel dealer van de toonaangevende merken Orbea, Merida en Cannondale en biedt een ruim aanbod aan racefietsen, moutainbikes, hybrides en kinderfietsen.

Fietskleding en fietsaccessoires
In onze winkel vindt u een groot assortiment aan fietskleding en fietsaccessoires van hoge kwaliteit. Zo is onder meer de hoogwaardige dames- en herenfietskleding van Exteondo uitgebreid vertegenwoordigd in de winkel, evenals outfits van merken als Assos en Specialized. Het accessoiresaanbod van de fietsenwinkel in Alkmaar bestaat uit kwaliteitsproducten van Shimano, Lezyne, Topeak, Camelbak, GripGrab, Close the Gap, Quoc en Smith. Ook voor fietsbanden, zowel race- als mountainbikebanden, kunt u bij ons terecht. In de winkel vindt u banden van producenten als Continental, Schwalbe, Maxxis en Vittoria.

Fietsmeting voor een optimale fietspositie
Een optimale fietspositie vergroot het plezier op de fiets. Niet alleen bespaart u met de juiste positie veel energie, ook verkleint u de kans op blessures en andere ongemakken. In onze winkel werken we met het meetsysteem Retl Bike Fitting. Bij de fietsmeting in onze fietsenwinkel in Alkmaar komen alle aspecten van de persoon en de fiets aan bod en kunnen we uw fiets geheel op maat afstellen. De perfecte fietshouding helpt u bij het vergroten van uw fietsplezier, het voorkomen van ongemakken en verbeteren van uw fietsrendement.

Informatieavonden en Team Bike Action Alkmaar
Naast fietsverkoop en fietsreparatie, bieden wij onze klanten meer. Regelmatig worden in de fietsenwinkel in Alkmaar avonden georganiseerd rondom themas als voedingsadvies, training en technische innovaties. Iedereen kan zich inschrijven voor deze informatieve avonden.

De betrokken fietsenwinkel in Alkmaar
We zijn ons bewust van de prachtige ligging van onze fietsenwinkel in Alkmaar. Daarom organiseren we fietstochten, -trainingen en -reizen om onze klanten de mogelijkheid te bieden nieuwe uitdagingen aan te gaan en in contact te komen met andere, enthousiaste fietsers. De mountainbikeparcoursen van het Geestmerambacht en Schoorl, de polderwegen in de Schermer en het uitgestrekte duingebied van Camperduin tot Wijk aan Zee staan garant voor vele kilometers fietsplezier. We vinden het belangrijk mensen kennis laten maken met het rijden in deze prachtige omgeving en delen graag onze routes met klanten.

Let's ride

Foto's

Bike Action in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Soorten fietsen

Elektrische fietsen
Fitness fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen

Merken

Cannondale
Merida
Orbea

BOVAG lid

Ja

Extra diensten

Fietsmetingen
Fietsverzekeringen
Onderhoud
Reparatie
Verhuur van fietsen
Verkoop van fietsaccessoires
Verzekeringen

Onze locatie

Bike Action


Korte Vondelstraat 8 1811 AE Alkmaar
072 515 2684 Klik om te bellen