Bike Totaal Mient de Vries


Lieuwenburg 186 8925 CL Leeuwarden
0582663330 Klik om te bellen

Over Bike Totaal Mient de Vries

Sinds 1980 heeft Bike Totaal Mient de Vries een mooie fietsenwinkel in Leeuwarden. Pake, Lammert de Vries was al voor 1900 bezig met fietsen. Ook de vader van Mient is meer dan 40 jaar in de fietsenbranche actief geweest. Met recht kan er gesproken worden van een rijke familiaire fietshistorie en een bijbehorende schat aan ervaring. Mient is in de wijk Nijlân begonnen en runt nu, samen met zijn vrouw Hilda, al weer sinds 1993 een prachtige winkel in het winkelcentrum van Camminghaburen. Sinds 2017 is er weer een nieuwe generatie bijgevoegd aan ons bedrijf, te samen met een uitbreiding van de winkel naar 3 vestigingen staan wij nu voor u klaar ook in het centrum van Leeuwarden en in sint Jacobiparochie.

Van fietsen voor woon-werk-verkeer, sportieve hybrides, ATB’s tot en met racefietsen treft u aan in de schitterende showroom. Omdat er veel jeugd in deze ‘jonge’ wijk woont zijn de kinderfietsen ook rijkelijk vertegenwoordigt. Veel, heel veel accessoires en onderdelen kunt u bewonderen en kopen. Van fiets(regen)kleding t/m binnenkabel en van schaatsen t/m vuurwerk, om maar wat te noemen.

Natuurlijk krijgt u bij aankoop een gratis deskundig advies en als u het wenst kunt u alle reparaties in de uitstekend geoutilleerde werkplaats laten uitvoeren. Al jaren is Gazelle Select Center Mient de Vries een Bovag erkend leerbedrijf, waar naast 1 gediplomeerd fietstechnicus nog twee leerling fietstechnicus hun praktijkervaring opdoen.

Kortom een bezoek aan deze mooie winkel is absoluut de moeite waard. U bent zeer welkom om vrijblijvend te komen ‘rondneuzen’. 

Foto's

Bike Totaal Mient de Vries in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Steppen en loopfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen
Vouwfietsen

Merken

Alpina
Altra
Batavus
Cortina
Cube
Gazelle
Loekie
Merida
Multi-Cycle
Sparta

BOVAG lid

Ja

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Bike Totaal Mient de Vries


Lieuwenburg 186 8925 CL Leeuwarden
0582663330 Klik om te bellen