Bike Totaal Wijtman Vlaardingen


Gerard Burgerlaan 10 3131 KZ Vlaardingen
0104348110 Klik om te bellen

Over Bike Totaal Wijtman Vlaardingen

Bike Totaal Wijtman

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer 1!

Bike Totaal Wijtman heeft vandaag de dag twee vestigingen welke zich bevinden in Delft en Vlaardingen. Bij aankoop van een fiets ontvangt u een fietspaspoort met servicebeurten, waarvan de waarde op kan lopen tot maar liefst €210,-. Alle vestigingen beschikken over modern gereedschap waarmee vakkundige monteurs zorgen voor onderhoud of reparatie van uw fiets. Zoals de naam al zegt is Bike Totaal Wijtman aangesloten bij Bike Totaal Groep wat nu al 7 jaar op rij is uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland.

Missie: “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”

Visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

Ophaaldienst

Geen tijd of gelegenheid om uw fiets te komen brengen voor een reparatie? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze ophaaldienst.

Leenfiets

Als uw fiets wordt gerepareerd, kunt u bij ons altijd een leenfiets krijgen, zodat u altijd mobiel blijft. Ook voor de elektrische fietser hebben wij een elektrische leenfiets ter beschikking.

Kortom; Voor al uw aankopen/reparaties groot of klein, moet u altijd bij Bike Totaal Wijtman zijn.

Kom eens langs bij een van onze vestigingen!

Bike Totaal Wijtman Vlaardingen in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Koga Miyata
Loekie
Merida
Raleigh
Sparta

BOVAG lid

Ja

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Bike Totaal Wijtman Vlaardingen


Gerard Burgerlaan 10 3131 KZ Vlaardingen
0104348110 Klik om te bellen