Bike4travel


Satijnbloem 41 3068 JP Rotterdam
0104626909 Klik om te bellen

Over Bike4travel

Waarom is Bike4travel de beste keuze voor u?

De fietsenwinkel voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. De Rohloff en Pinion specialist van Nederland met veel eigen ervaring. Wij verkopen de beste merken voor vakantiefietsers: Avaghon, Santos, Idworx, VSF Fahrradmanufaktur en Frog Bikes voor kinderen.

Meer over Bike4travel:

Onze missie is: voor iedereen een fantastische, zorgeloze fietsvakantie!

Wat kan Bike4travel u bieden?

Je kunt bij ons proeffietsen op diverse modellen. Bij aankoop doen wij een professionele fietsmeting met een pasfiets. Wij stellen je fiets af zodat je zorgeloos en pijnvrij op fietsvakantie kunt. Naast vakantiefietsen verkopen wij ook alle accessoires voor je fietsvakantie. Bike4travel: voor en door wereldfietsers, wij weten waar we over praten. Bij ons vind je de beste vakantiefietsen: Avaghon, Idworx, Santos, VSF, Frog Bikes. Wij zijn Rohloff specialist met meer dan 200.000 Rohloff kilometers in de benen. Wij zijn Pinion specialist met meer dan 20.000 Pinion kilometers in de benen.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Van dagjestochten tot wereldreizen. Wij streven ernaar om fietsers te inspireren en te genieten van het reizen op de fiets. Klanten waarderen onze echte ervaring en integere houding. Ons enthousiasme inspireert veel mensen en de gemoedelijke sfeer draagt bij aan een fijne samenwerking.

Foto's

Handboek Fietsvakantie - alles voor een succesvolle fietsvakantie

Bike4travel in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Trekkingfietsen

Merken

Avaghon, Santos, VSF
Idworx

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Bike4travel


Satijnbloem 41 3068 JP Rotterdam
0104626909 Klik om te bellen