Cyclepath


Marsdiep 13 2631 NL Nootdorp
06 24856174 Klik om te bellen

Sterk in kwaliteit
Uw eigen onderdelen laten plaatsen is geen probleem
Alleen op afspraak

Over Cyclepath

Waarom is Cyclepath de beste keuze voor jou?

De vakkundige fietstechnicus voor uw racefiets, mountainbike en sportfiets. Gespecialiseerd in het vervangen van lagers (ook ceramic) in zowel het balhoofd, naven en trapassen. Ook het laten plaatsen van uw zelf aangeleverde onderdelen is bij ons geen enkel probleem. U heeft online een sportfiets gekocht? Ook het laten opbouwen van deze online aankoop doen wij graag en kundig voor u!

Meer over Cyclepath:

Uit jarenlange ervaring en liefde voor de fiets is ons bedrijf ontstaan. Met meer dan 24 jaar ervaring als fietstechnicus is er voldoende kennis en aandacht, zodat elke opdracht met plezier en deskundigheid wordt uitgevoerd.

Wat kan Cyclepath je bieden?

Wij zijn geen doorsnee fietsenwinkel, wij hebben geen eindeloze rijen fietsen op voorraad staan. Wel zijn wij fietsfanaten, met een nuchtere kijk op alle aspecten van de fiets en zijn onderdelen. Bij Cyclepath kennen wij flexibele openingstijden, op afspraak is eigenlijk alles mogelijk. Van vroeg in de ochtend tot laat op de avond, wij staan graag voor u klaar. Wij werken met de mooiste en beste merken, uw fiets is het waard. Wij zijn gedreven om kwaliteit te leveren!

Foto's

Cyclepath in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

Gravelbike
Mountainbikes
Racefietsen
Trekkingfietsen

Merken

Alan, Salsa, Surly, Ritchey

Extra diensten

Onderhoud
Reparatie

Onze locatie

Cyclepath


Marsdiep 13 2631 NL Nootdorp
06 24856174 Klik om te bellen