Fietsenmaker De Ridder


Bereklauwerf 21 4341 KK Arnemuiden
06 25320703 Klik om te bellen

Snelle service
Persoonlijk contact
Eerlijke prijs

Over Fietsenmaker De Ridder

Fietsenmaker de Ridder in Arnemuiden

Fietsenmaker de Ridder is hét fietsreparatiebedrijf en fietsverhuurbedrijf uit Arnemuiden. Bij ons kan je terecht voor een snelle en betrouwbare fietsreparatie en fietsonderhoud. We repareren voornamelijk elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Doordat we een snelle service aanbieden hebben we een ruime voorraad aan fietsonderdelen zoals banden in verschillende maten en kwaliteiten, remmen, kabels, kettingen, fietspompen, zadels en meer! Vaak is het al mogelijk dat jouw fiets dezelfde dag wordt gerepareerd.

Fietsverhuur Zeeland bij Fietsenmaker de Ridder

Daarnaast hebben we elektrische fietsen in de verhuur, deze worden zowel voor 1 dag of langere periode verhuurt. Het is mogelijk om extra optie zoals fietsroutes, fietstassen, bezorg- en ophaalservice en meer bij te boeken! Huur jouw elektrische fiets bij fietsverhuur de Ridder in Zeeland voor een mooie route door het Zeeuwse landschap. Arnemuiden ligt centraal in Zeeland, net op het randje van Walcheren. Vanuit Arnemuiden kan je mooie routes fietsen langs toerische dorpen zoals Domburg en Oostkapelle, maar ook de rust opzoeken in de polder door naar Goes te fietsen. De fietsroutes die bij ons te verkrijgen zijn leiden je langs dorpen/steden zoals Middelburg, Veere, Goes, Arnemuiden, Oostkapelle & Domburg.

BOSCH E-bike gecertificeerd

Wij repareren en onderhouden veel elektrische fietsen met het BOSCH systeem. Wij werken nauw samen met BOSCH en staan in direct contact met hen. Dit heeft als voordeel dat we foutcodes kunnen oplossen, de software kunnen updaten van de motor, accu en display, originele onderdelen kunnen leveren en garantie kunnen bieden op onderdelen. Wat het laatste punt betreft maakt het niet uit waar je de fiets gekocht hebt. Wij kunnen volledige garantie bieden op BOSCH onderdelen.

Daarnaast verkopen we ook fietsonderdelen wanneer je jouw fiets zelf wilt repareren. We geven je graag advies!

Ervaar het persoonlijke contact en de snelle service zelf bij Fietsenmaker de Ridder in Arnemuiden.

Fietsreparatie en fietsverhuur Arnemuiden

Foto's

Fietsenmaker De Ridder
Fietsverhuur Zeeland
Fietsreparatie Arnemuiden
Verhuur E-bikes Zeeland

Verhuur van fietsen

Ja

Certificeringen

Bosch E-Bike servicecenter

Onze locatie

Logo Fietsenmaker De Ridder

Fietsenmaker De Ridder

Fietsenmaker De Ridder


Bereklauwerf 21 4341 KK Arnemuiden
06 25320703 Klik om te bellen