H&H Dutch Bikes


Canberrastraat 62 1448 NK Purmerend
020-8932012 Klik om te bellen

Over H&H Dutch Bikes

Waarom is H&H Dutch Bikes de beste keuze voor u?

H&H Dutch Bikes, De Online fietsenwinkel van Nederland! Voor de beste Deals bent u bij https://www.nieuwefiets-kopen.nl aan het juiste adres! H&H Dutch Bikes biedt u de leukste deals als het gaat om transportfietsen en accessoires! Maar daar blijft het niet bij, H&H Dutch Bikes heeft ook eenruime assortiment aan Elektrische fietsen [ E-bikes ] met trap ondersteuning. Ook ouderen worden gewaardeerd bij H&H Dutch Bikes, zo kunnen ze een afspraak maken voor een proefrit op een volwassenen Driewieler fiets met of zonder trapondersteuning. H&H Dutch Bikes is een van de weinige fietsenwinkels in Nederland die het testen van deze Volwassenen Driewieler fietsen mogelijk maakt voor ouderen. Ook worden Mama's in acht genomen! Zo kunnen ze bij H&H Dutch Bikes, www.nieuwefiets-kopen.nl terecht voor de beste en kwalitatieve moederfiets zoals de BSP LA Dolce Vita van het merk BSP of de Vogue Dina moederfiets [ elektrische moederfiets ]. Uiteraard hebben we ook veel betaalbare fietsen die toch zeer degelijk blijken te wezen zoals: de Popal moederfietsen of Popal Transportfietsen. Deze fietsen zien er even gaaf uit als de Cortina fietsen en uiteraard kwalitatief ook op orde! 

Al met al bent u bij H&H Dutch Bikes aan het juiste adres voor de beste deals! H&H Dutch Bikes, De beste Deal op het net!

Meer over H&H Dutch Bikes:

H&H Dutch Bikes een jong ondernemend bedrijf die fietsen voor iedereen betaalbaar maakt! Zowel voor Nederland als overige Europese landen kunnen een fiets bestellen bij H&H Dutch Bikes. Met onze gewaardeerde service en snelle leveringen maken wij veel jongeren, volwassen en senioren blij! Lees onze klantenbeoordelingen en de ervaringen van onze klanten op de website. 

Samen kunnen wij het verschil maken en Nederland voorzien van betaalbare fietsen voor een gezond lichaam en uiteraard ook voor een gezond milieu.

Wat kan H&H Dutch Bikes u bieden?

H&H Dutch Bikes maakt het mogelijk om uw droomfiets vanuit huis te bestellen. Met onze uitgebreide informatie betreft wielmaten en framematen wijzen wij u deze weg naar de geschikte fiets voor uw lichaam en wensen. Bij H&H Dutch Bikes kunt u terecht voor de volgende Merken als het gaat om betaalbare maar ook kwalitatieve fietsen: BSP moederfietsen of BSP Transportfietsen voor dames. Voor heren zijn er leuke en sportieve BSP Hybride fietsen zoals de BSP Voyager [ best geteste fiets van 2016 ] die lange afstanden fietsen en hoge snelheiden nog leuker maken! Bij H&H Dutch Bikes kunt u de fietsen volledig rijklaar [ 100% afgemonteerd ] bestellen. Zo hoeft u zelf geen schroef voor om te draaien! De fietsen wordt tot aan de trappers en het stuur zelfs afgemonteerd! Al met al De beste Deal op het net!

Foto's

H&H Dutch Bikes, De Beste Deal op het net! Https://www.nieuwefiets-kopen.nl

H&H Dutch Bikes in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Stadsfietsen
Steppen en loopfietsen
Transportfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen
Vouwfietsen

Merken

Cortina
Pointer
Qwic
Union
Vogue

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

H&H Dutch Bikes


Canberrastraat 62 1448 NK Purmerend
020-8932012 Klik om te bellen