Outline Travel


Buurtlaan west 5 3905 JL Veenendaal
0318521878 Klik om te bellen

Over Outline Travel

U wilt graag mountainbiken op de Amerongse berg en daarvoor heeft u een mountainbike nodig en niet zomaar één. Een uitstekend afgestelde en goed onderhouden mountainbike. Wij verhuren de beste mountainbikes in regio Veenendaal! Wij staan garant voor uw mountainbike ervaring doordat wij hoofdzakelijk mountainbikes verhuren van het merk santos, een echt betrouwbaar Nederlands merk! Het is niet voor niets dat wij met grote regelmaat onze huurders terug zien.

Onze huurders aan het woord:

We werden goed geholpen bij het uitzoeken van de fietsen en kregen die zonder borg oid mee. De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Met behulp van een duidelijke routebeschrijving reden we in 10 minuten naar de plaats waar de MTB-routes bij Amerongen (die heel mooi zijn) beginnen. Kortom, we zijn bijzonder tevreden over deze verhuurder!

Meerdere malen mountainbikes laten bezorgen. Aris communiceert fijn, snel en komt zijn afspraken na. Het materiaal is goed en de tarieven scherp.

Uitstekende service en fijn contact met de mensen van Outline Travel. Ze zijn makkelijk bereikbaar en houden zich aan de gemaakte afspraken.

Outline travel heeft enorm veel mountainbikes op voorraad staan en je krijgt er ook een helm bij. Locatie is goed te vinden. Verhuurbedrijf ligt ong. 5 km vanaf de start van de Amerongse MTB route vandaag maar dat is heel makkelijk te vinden. De kwaliteit van de MTBs was goed. Zou er zelf nog een keer huren als ik in naar dit gebied ga.

Foto's

Santos 26"

Outline Travel in het kort

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Mountainbikes
Stadsfietsen
Trekkingfietsen

Merken

Batavus
Bulls
Giant
Merida
Sparta
Trek
Union

Extra diensten

Reparatie

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Outline Travel


Buurtlaan west 5 3905 JL Veenendaal
0318521878 Klik om te bellen