Reijs Scooters


Kloosterstraat 16 5373 AG Herpen
0646223527 Klik om te bellen

Over Reijs Scooters

Reijs Scooters te Herpen (Noord-Brabant) is dè specialist in verkoop, onderhoud, onderdelen en reparatie van scooters, snorscooters en bromscooters van AGM, Sym, Peugeot en Scomadi. Wij bieden een ruime keuze uit voorraad, goede kwaliteit, een voordelige prijs en bovenal uitstekende service!
Reijs Scooters is gevestigd aan de Kloosterstraat 16 te Herpen (op de rand van Noord-Brabant en Gelderland).

Theo Reijs: “Een ruim assortiment is belangrijk. Wat je niet op voorraad hebt, kun je tenslotte niet verkopen. En ik wil natuurlijk graag verkopen. Maar ook goede service verlenen aan mijn klanten. Dat werpt zijn vruchten af. Omdat we zo’n grote voorraad hebben met verschillende merken, modellen en kleuren slagen de meeste klanten erin om een scooter te kiezen die echt bij hem of haar past. De keuze is zeer uitgebreid. Voorop staat dat welk merk wij ook voeren, wij gegarandeerd altijd aan de juiste onderdelen kunnen komen. Daarnaast repareren wij alle merken en bijna alle modellen.
Door de ruime keuze, onze goede service en omdat we nakomen wat we beloven, gaat de van-mond-tot-mond reclame heel hard. En daar zijn we trots op. We doen er dan ook alles aan om die goede naam waar te blijven maken”.

Niet alleen voor de aanschaf van een scooter, maar ook voor het onderhoud, onderdelen en reparaties bent u bij Reijs Scooters aan het juiste adres.

Tevens verkopen wij een klein assortiment betaalbare, degelijke elektrische fietsen. En enkele elektrische steps, met en zonder wegtoelating.

Tenslotte hebben we nog een tak Reijs Kids, die zich richt op actief speelgoed voor kinderen tot ca. 6 jaar. Denk aan hippy skippy's, loopwagens, loopfietsjes. En enkele leuke hippe items om de kinderkamer in te richten uit het assortiment van Loft16, woon en tuin accessoires.

Foto's

Reijs Scooters in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van scooters of bromfietsen

Ja

Soorten fietsen

Bromfietsen
Elektrische fietsen
Scooters
Steppen en loopfietsen

Merken

Vogue

Merk scooters of bromfietsen

AGM
Peugeot
Sym

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Reijs Scooters


Kloosterstraat 16 5373 AG Herpen
0646223527 Klik om te bellen