Stip Kinderfietsen


Waalbandijk 8B 6541 AJ Nijmegen
06-16408290 Klik om te bellen

Over Stip Kinderfietsen

Wat is Stip-Kinderfietsen?
Stip-kinderfietsen is een fietsenwinkel die gelegen is in Nijmegen. Je vindt onze winkel in het Dutch Bicycle Centre, hét centrale punt voor fietsliefhebbers en ondernemers. Het is onze missie en passie om alle kinderen te voorzien van een voor hen perfecte fiets.

Wij geloven dat de perfecte kinderfiets zowel qua behoefte, maar ook qua grootte bij het kind past. De kinderfietsjes die wij aanbieden hebben een uitgebalanceerde kindergeometrie. Alle onderdelen van de kinderfiets zijn daarbij speciaal voor kinderen samengesteld en gemaakt. Het is immers erg belangrijk dat de gekozen fiets niet te zwaar voor je kind is, omdat kinderen nog niet over voldoende evenwicht beschikken. Bij de aanschaf van een te zware fiets zal het kind dus onnodig veel moeite moeten doen om in balans te blijven.

Waarvoor kun je bij Stip-Kinderfietsen terecht?
Bij Stip-kinderfietsen kun je terecht voor een ruim assortiment kinderfietsen. Bij ons vind je veel verschillende modellen; jongensfietsen, meisjesfietsen, baanfietsen, crossfietsen, mountainbikes en racefietsen. We verkopen daarnaast ook loopfietsen, dus zelfs de allerjongsten kunnen bij ons terecht.  

Je vindt bij ons onder andere fietsen van de volgende merken:

  • Achielle 
  • Crème
  • Earlyrider 
  • Frog Bikes
  • Giro
  • Puky 
  • Trybike 
  • Wishbone
  • Woom Bike

Zoek je bijpassende accessoires? Hiervoor slaag je ook bij ons. Wij verkopen alle gangbare accessoires zoals sloten, verlichting, fietstassen en zijwieltjes.

Waarom kies je voor Stip-Kinderfietsen?
Wij van Stip-kinderfietsen staan voor kwaliteit boven kwantiteit. Het is iedere dag weer ons doel om een kind voorzien van de juiste fiets bij ons te laten vertrekken. Wij staan voor fietsen die perfect aansluiten op zowel de behoeften als de grootte van het kind. Wij streven er altijd naar om zowel ouder als kind met een glimlach op het gezicht onze winkel te zien verlaten. Naast de verkoop van kinderfietsen kun je ook bij ons terecht voor informatie. Wij geven duidelijke adviezen over de fiets zelf, maar ook over hoe je je kind met de fiets leert omgaan.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze website of neem direct telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Stip Kinderfietsen in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

BMX fietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Stadsfietsen

Merken

Achille
Cube
Frog
Giant
Puky
Woom Bikes

Extra diensten

Fietsmetingen
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Stip Kinderfietsen


Waalbandijk 8B 6541 AJ Nijmegen
06-16408290 Klik om te bellen