van Wijk Fiets en Onderhoud


Willemsparkweg 181H 1071 HA Amsterdam
020 662 2380 Klik om te bellen

Over van Wijk Fiets en Onderhoud

Een nieuwe fiets nodig? U kunt weer langskomen in onze winkel! Natuurlijk kunt u ook online of telefonisch een fiets bestellen of reserveren. Woont u in (de buurt van) Amsterdam dan bezorgen wij uw nieuwe fiets gratis -rijklaar- bij u thuis. Vindt u uw model niet in onze webshop? Informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn trotse dealer van diverse betrouwbare  fietsmerken zoals Brompton, Trek en Cortina. Ook zijn we al jaren dealer van het Hollandse Azor Bike. Bij ons vindt u praktisch alles op het gebied van fietsen en het onderhoud daarvan.

Jan van Wijk Tweewielers was meer dan 40 jaar fietsenwinkel en fietsenmaker in Oud-Zuid. De zaak is onder zijn leiding een begrip geworden in de buurt. Ook oud-buurtbewoners komen nog naar ‘van Wijk’ voor reparaties en onderhoud.

Sinds Jan in januari 2018 met pensioen ging runnen wij de zaak samen en met veel plezier. De winkel is kleiner geworden omdat het pand naast de hoofdingang werd verkocht maar u kunt nog steeds bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties aan uw (race)fiets.

Wij zijn uw buurtfietsenwinkel en -fietsenmaker in Amsterdam-Zuid, trotse dealer van diverse fietsmerken zoals Brompton, Trek en Cortina. Ook zijn we al jaren dealer van het Hollandse Azor Bike. Bij ons vindt u praktisch alles op het gebied van fietsen en het onderhoud daarvan.

Naast nieuwe fietsen en occasions van hoge kwaliteit bieden wij een ruim assortiment onderdelen en accessoires om uw rit compleet te maken.

U kunt u bij ons ook terecht voor veel accessoires; gereedschap, fietshelmen, tassen en manden, kinderzitjes, sloten en nog veel meer. Alles om uw rit compleet te maken!

Loopt u gerust eens binnen bij onze fietsenwinkel in Amsterdam Oud-Zuid. U bent van harte welkom! Onze vriendelijke medewerkers zullen u graag te woord staan en u kunt rekenen op de vaardigheid en servicegerichtheid van ons team.

van Wijk Fiets en Onderhoud: Vakkundig, vriendelijk en snel!

Vakkundig, vriendelijk en snel

Foto's

Gevel

van Wijk Fiets en Onderhoud in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Fitness fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Transportfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Merken

Azor
Bakfiets.nl
Brompton
Cortina
De rosa
Jan Janssen
Pointer
Trek

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Onderhoud
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires
Verzekeringen

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

van Wijk Fiets en Onderhoud


Willemsparkweg 181H 1071 HA Amsterdam
020 662 2380 Klik om te bellen