van Wijk Fiets en Onderhoud


Willemsparkweg 181H 1071 HA Amsterdam
020 662 2380 Klik om te bellen

Meer dan 45 jaar vakkennis en ervaring
Vakkundig, vriendelijk en snel
Verkoop van zowel nieuwe- als gebruikte fietsen

Over van Wijk Fiets en Onderhoud

Lekke band? Ketting eraf?
Wij repareren uw fiets graag voor u. Kleinere reparaties doen wij vaak dezelfde dag nog! U vindt ons in Amsterdam Oud-Zuid op de Willemsparkweg naast het Vondelpark vlakbij het Museumplein. Tramhalte Cornelis Schuytstraat van Lijn 2 ligt praktisch voor de deur.

Een nieuwe fiets nodig? U kunt weer langskomen in onze winkel! Natuurlijk kunt u ook online of telefonisch een fiets bestellen of reserveren. Woont u in (de buurt van) Amsterdam dan bezorgen wij uw nieuwe fiets gratis -rijklaar- bij u thuis. Vindt u uw model niet in onze webshop? Informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn trotse dealer van diverse betrouwbare fietsmerken zoals Brompton, Trek en Cortina. Ook zijn we al jaren dealer van het Hollandse Azor Bike. Bij ons vindt u praktisch alles op het gebied van fietsen en het onderhoud daarvan.

Jan van Wijk Tweewielers was meer dan 40 jaar fietsenwinkel en fietsenmaker in Oud-Zuid. De zaak is onder zijn leiding een begrip geworden in de buurt. Ook oud-buurtbewoners komen nog naar ‘van Wijk’ voor reparaties en onderhoud.

Heeft uw fiets onderhoud of een reparatie nodig? Constateert u een probleem dat (snel) verholpen moet worden? Gek geluid of rare tik? Rijd er niet te lang mee door! Belt u alstublieft zo snel mogelijk voor een afspraak. Dan kijken we samen welk moment het beste uit komt. Gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, grote kans dat we uw fiets binnen een dag of twee gerepareerd hebben.

Wij doen vanzelfsprekend al het periodiek- of dagelijks onderhoud en reparaties aan uw fiets. Zelfs niet-alledaagse-fietsen zoals vouwfietsen, racefietsen en elektrische fietsen met Bosch- of Shimano motor kunt u brengen voor een servicebeurt. Ook als u deze niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom!

Bij een fiets die vaak wordt gebruikt zal er af en toe iets stuk gaan. Met een (half)jaarlijkse onderhoudsbeurt kan de levensduur van uw fiets behoorlijk verlengd worden. Als u merkt dat er iets niet goed is met uw fiets raden wij aan om hier niet mee door te rijden maar meteen even langs te komen. Vaak kunnen we zo erger voorkomen. U laat uw gegevens bij ons achter en ontvangt automatisch een bericht van ons als de reparatie klaar is.

Naast nieuwe fietsen en occasions van hoge kwaliteit bieden wij een ruim assortiment onderdelen en accessoires om uw rit compleet te maken.

U kunt u bij ons ook terecht voor veel accessoires; gereedschap, fietshelmen, tassen en manden, kinderzitjes, sloten en nog veel meer. Alles om uw rit compleet te maken.

Loopt u gerust eens binnen bij onze fietsenwinkel in Amsterdam Oud-Zuid. U bent van harte welkom! Onze vriendelijke medewerkers zullen u graag te woord staan en u kunt rekenen op de vaardigheid en servicegerichtheid van ons team.

van Wijk Fiets en Onderhoud: Vakkundig, vriendelijk en snel.

Vakkundig, vriendelijk en snel

Foto's

Gevel

van Wijk Fiets en Onderhoud in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Fitness fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Transportfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Merken

Azor
Bakfiets.nl
Brompton
Cortina
De rosa
Jan Janssen
Pointer
Trek

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Onderhoud
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires
Verzekeringen

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

van Wijk Fiets en Onderhoud


Willemsparkweg 181H 1071 HA Amsterdam
020 662 2380 Klik om te bellen