Vergelijkfiets.nl


Kloveniersburgwal 56 1012 CX Amsterdam
nvt Klik om te bellen

Over Vergelijkfiets.nl

Onze fietsvergelijkingssite is een onafhankelijke en informatieve vergelijkingssite gericht op fietsen. Op de site kunnen consumenten gemakkelijk en snel de fiets kunnen vinden die het best bij hen past. De bezoeker van de website heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit specifiek op fietsen gerichte zoekcriteria en gebruiksopties. Daarmee kan dus worden aangegeven waar men naar op zoek is. Vervolgens filtert onze site uit het bestand aan beschikbare fietsen van vele verschillende fabrikanten, precies die fietsen die voldoen aan de opgegeven wensen.
Op de website kunt u vervolgens fietsen van verschillende merken met elkaar vergelijken op details, prijs en beoordelingen, en zo uw keuze maken voor de juiste fiets voor U. Vervolgens kunt u vinden waar het dichtsbijzijnde verkooppunt is van de fiets van Uw keuze.

Naast een onafhankelijk vergelijk bieden wij de mogelijkheid aan bezoekers om hun eigen fiets te beoordelen op een aantal belangrijke aspecten. Het idee hierachter is, dat men elkaar op die manier helpt bij het maken van de juiste keuze voor een fiets.

Vergelijkfiets.nl in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Online assortiment

Ja

Onze locatie

Vergelijkfiets.nl


Kloveniersburgwal 56 1012 CX Amsterdam
nvt Klik om te bellen