willemstraatbike


Willemstraat 22 3511 RK Utrecht
0302741912 Klik om te bellen

Over willemstraatbike

Willemstraatbike is een fietsenwinkel gelegen in het hartje van Utrecht! Wij hebben ruime openingstijden, voordelige prijzen en bieden snelle service. Daarnaast zijn wij ook iedere zondag geopend van 12:00 tot 17:00.

Naast de snelle en voordelige reparatie service en de tweedehandsfietsen is Willemstraatbike een ideale fietsenwinkel voor studenten. Ook verkopen wij nieuwe fietsen van oa Union. Wij leveren vaak op bestelling.

Het verzekeren van een nieuwe fiets hier in Utrecht-stad is belangrijk. Hiervoor zijn wij aangesloten bij ENRA fietsverzekeringen.

Naast verkoop en reparatie verhuren wij ook stadsfietsen voor 7 euro per dag. Wilt u meerdere stadsfietsen huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vanwege een festival? Stuur hiervoor dan even een e-mail of neem hiervoor telefonisch contact op met ons. Wij kunnen de fietsen reserveren of eventuele vragen voor u beantwoorden m.b.t. kosten en dergelijke.

Foto's

WillemstraatBike

willemstraatbike in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verkoop van tweedehands fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Stadsfietsen

Merken

Union

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Onderhoud
Reparatie
Verhuur van fietsen
Verkoop van fietsaccessoires

Artikelen

Willemstraatbike is uw fietsspecialist in het hartje van Utrecht!

Bij Willemstraatbike verkopen wij nieuwe en tweedehands fietsen. Wij zijn gelegen in het hartje van Utrecht! U vindt ons achter de Bijenkorf. Naast de verkoop verrichten wij ook reparaties en onderhoud....

Onze locatie

willemstraatbike


Willemstraat 22 3511 RK Utrecht
0302741912 Klik om te bellen